A Nagy Diák Tesztekről

A Nagy Diák Tesztek egy három fordulóból álló játéksorozat, amelyben különböző témájú teszteken vehetsz részt. Minden játék első szakasza online zajlik ezen az oldalon.

A teszteket bárki kitöltheti, de a játékok második és harmadik fordulójába csak az egyes játékszabályokban megadott feltételek  alapján lehet továbbjutni. Az online teszt számítógépen és okostelefonon is elérhető, kitölthető, de legkönnyebben a Nagy Diák Tesztek applikációban játszhatsz. Az appot ingyenesen letöltheted.

A kérdéssorok végén az eredményeddel együtt megkapod a helyes válaszokat is. A teszteket bármennyiszer kitöltheted, mindig a legutolsó eredményeddel veszel részt a játékban.

Minden játékban az első forduló lezárása után jön a középdöntő, amelybe a legjobb 1 000 tesztkitöltő kap meghívást. Az innen a döntőbe jutó 10 legjobb játékos egy látványos élő kvíz során bizonyíthatja majd a tudását, és szállhat versenybe. A legjobbak a megmérettetés után foglalhatják el helyüket a dobogón, ahol értékes ajándékok várják őket.

Olvasd el az egyes játékokhoz tartozó leírásokat, amelyekből minden részletet pontosan megtudhatsz!

A játék során betartjuk az adatvédelmi szabályokat. A játékosok adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

A Nagy Diák Tesztekhez jó szórakozást és jó tanulást kíván a szervező DUE Médiahálózat!

 

További részletek:

Az első ilyen tesztünk a Nagy Diák IQ-teszt volt, mely nem várt sikert hozott, s megerősített minket abban, hogy ezzel a játék-formával a fiatalok jól bevonhatók és motiválhatók egy ismeretterjesztő-oktató játékba. Az IQ-tesztet a Nagy Diák ’56-os Teszt, majd a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak, a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt, a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt, a Nagy Diák Pénzügyes Teszt, a Nagy Diák Médiaismereti Teszt követte a sorban, majd legújabbakként a Nagy Diák Agrártesztet, a Nagy Diák Rendszerváltó Tesztet és a Nagy Diák Versenykultúra Tesztet köszönthettük. A formátum sikerességét jelzi, hogy egyes tesztjeink már a hatodik, sőt hetedik szériájukat kezdik, míg újabb és újabb tematikák jelennek meg.

 

Töltsd le a Nagy Diák Tesztek app-ot, és játssz még egyszerűbben!